Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Selasa, 2 November 2010

Assalamualaikum dan selamat petang..

hari ni tersangat la boring..ni la salah 1 faktor blog ni wujud..hehehehe..
ni 1st time aku berblog..so yg 1st ni ringkas2 je la dulu..hehehehe

pagi tadi ada test autocad..ni la 1st time test autocad aku dalam bentuk teori..hampeh semua..dah la tak study..mana la nak ingat semua comand dalam autocad ni..so aku jawab la dengan menghentam sambil tengok nota..hehehehe..harap2 dapat la A+..

ok..thats all untuk kali ni..

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

yo la sgt nk berhenti merokok kamu nie..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...