Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Jumaat, 5 November 2010

bas..bas..bas..

 assalamualaikum dan selamat tengah hari..
bangun je dari tidur aku terus baca paper..pastu terpandang la berita ni..bas accident..aku nak balik kampung naik bas pun takut sekarang ni..dah la sebelum ni berita bas accident semua yang ngeri2..hari ni ade lagi berita bas accident..kali ni bas express transnasional dari jb ke kuantan..sorang meninggal manakala beberapa org lagi cedera..accident kali tak la tragis macam yang kt n9 sebelum ni..tapi cukup la untuk menggerunkan aku untuk naik bas lagi..hehehe..Al-Fatihah kepada mangsa yang meninggal..kepada member2 yang akan bercuti ni yang balik naik bas, hati2 la..klu bleh xyah blk kampung pun tak pe..temankan aku yang tak berani balik kampung naik bas ni beraya kat cini..hehehee..
kat bawah ni link accident tu untuk sape2 yang belum baca lagi..

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Basniterlalulaju___akuseram/Article/index_html

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

huhu...cm mana nk blek ni..nk jalan kaki jauh..huuu...seram ya..kena byk2 doa masa naik bas 2..huhu

Mohd Firdaus berkata...

kalau boleh sila tinggalkan nama anda..hehehe

tqah berkata...

fobia naik bas..huhu..tp nk x nk kena naik jgk..tawakal je la...huhu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...