Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Selasa, 2 November 2010

buah pisang..


ni la buah pisang kat depan rumah aku..dari awal sem (bulan 6) sampai la sekarang nak abis sem ni tak masak2 lagi..dah la sama je besar dari hari tu..aku pun pelik nga buah pisang ni..bila la nak masak ni..last2 aku tebang je pokok ni..boleh buat tempat parking kete aku..hahahhahaha..sape2 yang ada teknik untuk masakkan buah pisang ni boleh la share..hehehe

7 comments:

zeal_tech berkata...

kasi tebang je itu pokok pisang...kasi semak je....
tp pkir masak2...mana taw....
pokok tu ada penunggu.....
haha...

Mazni Maisya berkata...

aok... nak pisang tu.. meh aku goreng kannn...

Mohd Firdaus berkata...

mlm ni kte wat brainstorming..hahahaha

Anisah Nasruddin berkata...

dia kecik aty ngn tuan dia...sampai aty nk potong...h0h0h0~~

Mohd Firdaus berkata...

hahahaha..slagi x masak slagi tu xleh ptong..

Tanpa Nama berkata...

buah pisang mengambil masa selama 3tahun untuk masak...

bukan photographer berkata...

orang kata peram dengan karbait..orang kate la..bukan aku kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...