Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Sabtu, 13 November 2010

china vs malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

teramat la sakit hati tengok game china vs malaysia tadi..walaupun tengok 2nd half je tapi dah memadai untuk aku sakit hati..macam mana la sukan asia pun boleh jadi macam ni..bola kat kampung aku pun tak pernah jadi macam ni lagi..china 3 - malaysia 0..player china 12 - malaysia 8..berbulu jugak la tengok pengadil tu..kat bawah ada video ketiga2 red card..macam haram..

ni 1st red card..
video

ni 2nd red card..
video

ni 3rd red card..
video

tapi sekarang dah kurang sedih sebab manchester uited draw nga aston villa..hahahaha..walaupun man u tak kalah tapi seri tu pun dah cukup bagus..malam ni layan bola sampai 6 pagi..hehehehe..

2 comments:

Mazni Maisya berkata...

aku tgk start dr awal...mmg sakit hati la... ntah papentah...china tak kena 1 pun even main kasar gak!

Mohd Firdaus berkata...

cmni la bola..macam2 ada..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...