Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Selasa, 2 November 2010

masa itu emas???

ye memang masa itu sangat berharga tapi bagi aku emas itu tak berharga macam masa..ramai yang boleh beli emas..so maknanya ramai la yang boleh membeli masa..bagi aku masa itu nyawa..nyawa lagi berharga dari emas..kalau emas hilang kita masih boleh beli..dah hilang nyawa takde ape yang boleh dibeli lg..tu la harganya masa..so renung2kan la wahai sahabatku dan aku yang suka membazir masa..hehehehe..

5 comments:

zeal_tech berkata...

aok mmg suke membazir emas....hahaha....

nurulnajwa berkata...

hahaha ayat mu sesuci buah pisang...

Mohd Firdaus berkata...

pisang xkan berbuah dua kali..hehehe

Mazni Maisya berkata...

masa itu nyawa~ a.k.a kehidupan.. means once tlepas tak leh nak rewind lg..

then kalo mcm tu, kenapa ade org wish 'harap ku bleh undur waktu'... hmmm

Mohd Firdaus berkata...

mmg ade org wish tp tu prkara mustahil...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...