Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Khamis, 4 November 2010

satu setengah tahun di UTHM...episod 1...

sedar x sedar dh 3 sem aku kat UTHM ni..ni aku nk mengimbau kembali kenangan di UTHM slama satu setengah tahun ni bersama member2 fptek..


ni masa sem 1..masa ni g raya rumah Puan Masita..lecturer psikologi pendidikan..


ni la suasana dalam kelas..setiap subjek pendidikan ade presentation..camni la kalau nak jadi cikgu..hehehe..tengok la muka2 bakal cikgu semua ni..






ni masa sem 1 jgak..masa ni g open house rumah helmy & lepas tu raya rumah mazni kat muar..dari pagi sampai keesokkan paginya baru aku balik..yang lain ada yang dah balik awl..cuma aku berempat je gatal2 nak jalan2 pusing muar..hahahhahaha..




ni masa pameran Creative and Inovative..ni la projek kami..cooler juice..wlaupun x dapat no 1 tapi alhamdulillah la dapat no 5..ramai lagi yang x dapat..ni anjuran UTHM..





ni la aktiviti hari minggu..dulu badminton ni memang dah jadi aktiviti tetap tapi sekarang ni bila semua dah merasai nikmat busy, badminton semakin dilupakan..hehehehe..ape pun sem depan aku akan aktifkan balik player2 ni..




makan angin kat melaka..sem 1 juga ni..macam2 kenangan kt sini..tp banyak kenangan pahit dari manis..hahahahaha...





treking ke mersing..apa nama ntah tempat tu..kem teluk penyamun rasanya..sori kalau silap..hehehehe..tp serius..ayam tu sedap giler..hahahaha






 follow geng2 kembara ke bukit broga n gunung datuk..2 hari panjat 1 bukit n 1 gunung..ni kerja gila namanye..tp best jugak la walaupun ada kisah x best disebalik yang best..hehehehe...

bersambung lagi pada episod akan datang..aku pun dah lapar ni..nak g makan dulu..kalau ada yang x suka sori ye..

2 comments:

leen riot berkata...

hehe staun stengah dah..kejap je rase.pape pon sem dpn saye sem terakhir saye kat parit raja..rindu kat akak2 fptek sume..sobss!!much love alls..muah!

bukan photographer berkata...

ayam hutan ke ko panggang 2??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...