Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Selasa, 21 Disember 2010

aku jadi blogger????

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..
macam mana aku boleh jadi blogger..
sebelum tahun 2010 ni aku tak tahu ape2 pun pasal blog ni..
hahaha..memang jakun kan..
aku bukan la orang yang suka explore bab2 internet n komputer..
aku asalnye lebih suka jalan2..
dah ada blog ni je baru jadi hobi baru..hehehe..
camni kisahnya..
aku diperkenalkan nga blog oleh seorang awek..
masa tu memang aku tak tau ape2..
dia suruh aku baca 1 blog ni..
aku pun baca la..
tiap2 hari aku follow up blog tu..
sampai sekarang pun aku follow up lagi tapi hanya sebagai silent reader..hehe..
pastu dah syok baca baru la terdetik dihati nak ada blog sendiri..
akhirnya bulan 11/2010 tertubuh la blog ni..
apa2 pun aku nak ucapkan terima kasih kat awek yang pernah bertakhta dalam hatiku walaupun tak lama..
tanpa dia rase2nye blog ni tak wujud kot..hehe..
tiba2 teringat plak kenangan lama..
walaupun takde la lama sangat..hehehe..
ape2 pun cikgu yang baik mesti jadi baik..hehehe
merepek je malam2 ni..
yeah..belajar sampai mati...

4 comments:

Anwar Faiz berkata...

lorr..ape cerita awek tu??

Mohd Firdaus berkata...

pergi tanpa khabar berita..hehehe

cik miera berkata...

owh baru berblog upanye..hihi.sama ler..

ops, cikgu xmao sedih2 ye..nnti cikgu ngorat la ank murid..hihi

Mohd Firdaus berkata...

bagus jugak cadangan cik miera tu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...