Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Isnin, 27 Disember 2010

Bila result dah keluar....

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..


setelah lama menunggu..
setelah tiap2 hari check tapi tak de..
hari ni result dah kuar..
seperti yang dijangka..
result tak lepas target..
bukan sikit tapi banyak yang tak lepas..
jelesnye kat orang lain yang dapat lagi tinggi..
semua ni kesilapan diri sendiri..
jangan nak salahkan benda lain..
camni la kalau awal sem main2..
pastu dah nak final exam baru nak study..
overall memang langsung tak memuaskan..
harap2 sem depan akan lepas target..
tension jugak tiap2 sem tak lepas target ni..
tapi syukur alhamdulillah la..
sekurang2nya tinggi juga la dari orang yang dapat lagi rendah..
think positive..hehehe..
nak tau tak resultnye dapat berape??
takyah tau la kan..
tak tinggi pun..
tak dapat 1st class pun..huhuhuhu..

kepada teman2 seperjuangan jom kita study dari awal sem depan..
kepada yang baru dapat result tu..
jangan sedih2..
dapat rendah pun kita happy je..
there's no problem..only solution..
majulah cikgu untuk negara..hahaha

11 comments:

Bella berkata...

maseh ade mase utk anda berusaha...

cayok2...

u can do it :)

Mohd Firdaus berkata...

tq bella..

misSbLurRy berkata...

masih ade lg masa.....
ehehehh yg penting dlm kelas..paham 2 jerp kot bg aku,,,sbb aku penah skali seumo hidup failed subject..mencemar duli tol...wahhahaah

punca utama: aku xpaham apa2 langsung apa dia ajar...perggg

cik yanie berkata...

cikgu! jgn putus asa k!
hehe.. btw study last minit slalu msuk dlm pale kn?.. tp result? hehe
sy pun risau gak result nie.. nek sem bru dpt tau..
da la ari spot byk xkua..
uhh.. wish me luck k :)

Seri Bahasa berkata...

yang penting lulus...itu dah kira oke...jangan saja tercorot kat bawah he..he...

Mohd Firdaus berkata...

thanks all..all the best to u all..

Cikbelog berkata...

sesungguhnya saya juga sedang bersedih dengan result saya..woowwwooo :(

i am S!L4H.. berkata...

please try again...ngeeee~

Iena farina berkata...

takpe jadikan yg lepas sbg 1 pengajaran..usaha lagi maybe next sem pasti capai target :)

manna_salwa berkata...

gud luck for the incoming sem.
chayok~!

zeal_tech berkata...

dusta le je ko ni aok....
rendah2 ko still above 3.5....
wahai blogger2 skalin...
jgn terpedaya ngan mamat ensem nie...
dia ni x pernah dok bwah 3.5 ok...
still pgg rekod bdk IQ paling tinggi kat Fakulti Pendidikan kat UTHM noh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...