Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Jumaat, 3 Disember 2010

award

Assalamualaikum semua..
1st nk ucapkan thanks to bella sebab sudi hadiahkan award ni..
ni la 1st time dapat award..hehehe..
ni la award nye..

dah dapat award mesti kena jawab soalan..
ni yang malas ni..hehe..

[Sila jelaskan kenapa anda suka berbelog?]
saya suka berblog pada mulanye hanya la untuk menghilangkan boring yang teramat sangat..tiba2 rasa macam best pulak berblog ni..hehehe..

[Apa motif anda tarik follower? Anda SUPERSTAR kah?]
takde motif pun..tarik pu tak pernah lagi ni..camne nak tarik ye??hehe 

 [Cerita sikit perangai anda:]
giler2 sikit..ape2pun sama je macam orang normal yang lain..hehe

[Pernah terfikir nak masuk magazine aka meuar-uarkan belog anda? Kenapa?]
tak pernah terfikir pun.best ke masuk megazine??hehe..

[Sila tembak blogger lain:]

5 comments:

cik yanie berkata...

ehem2.. cik yanie.. xreti la..
cik yanie org baru dlm berbelog nie.. heee

zureen berkata...

okay.
dengan lafaz bismillah, zureen nak bgtau..
perangai kita sama..
kui kui kui (120 juta kali)

Mohd Firdaus berkata...

cik yanie - sma la..sy pn org baru..ni pn pkai main redah je..hehehe

zureen - sama ke??bestnye..hehehe

zazaw berkata...

HAHA .
tarik mcm tarik pun boley kot (:

Mohd Firdaus berkata...

tarik tali lg best cik zazaw..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...