Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Rabu, 15 Disember 2010

Balik kampung..bercuti selama 2 minggu..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara...
walaupun mata dah mengantuk tahap gaban tapi aku gagahkan jugak untuk tulis entri ni..
mungkin ni entri last untuk tahun ni..
esok aku dah nak balik kampung..
kat kampung takde internet..
awal bulan 1 baru la balik sini balik..
sedihnye meninggalkan blog selama 2 minggu..
tapi apakan daya..
dah lama tak balik kampung..
cuti raya haji pun tak balik..
ni aku dikira org yang terlewat balik..
orang lain semua dah balik awal..
tinggal aku nga roomate aku sorg je..
esok pagi drive sorang2 dari batu pahat ke terengganu..
tapi tak jauh pun..
6 jam perjalanan je..
biasenye aku drive tanpa henti..
nak berhenti malas sebab sorang2 je..
dah la sepanjang perjalanan tu hutan je..
lalu ikut muadzam shah..
memang hutan la..hehehe..
minta korang semua doakan aku selamat sampai ke destinasi ye..
sepanjang blog ni tak berpenghuni sila2 la jenguk ye..
up kan traffic..hehehe..
tolong jaga keselamatan blog aku ni ye..hehe..
terima kasih banyak2 ye kawan2..
sayang kamu semua..
take care..


berjumpa lagi pada masa akan datang..

9 comments:

Daniela berkata...

hati2 n celamat campai =)

Mohd Firdaus berkata...

tq daniela..

SyedGraphiX berkata...

aduihh.. sy bawak 2 jam tanpa henti pun da lenguh sana sini. haha.

Mohd Firdaus berkata...

lenguh tu mmg la lenguh tpi nk wat cmne..mls nk brhenti kt hutan..hehehe

Bulan berkata...

hati2..semoga selamat sampai ;)

etuza berkata...

Assalam..alala sedihnya tak jumpa fiq beberapa minggu ni..sabar ya, balik kampung tu wajib jumpa mak ayah kan..take care

little cart00n berkata...

balik kampung nnt jgn lupa pusing pekan naik basikal! :p

|cah-sahaJa berkata...

selamat pulang ke kmpung halaman.. hati2 dijlan raya..
don't drink n drive, beware of dog
ngeeee~ :D

nur intan hazirah berkata...

ok...hati2...dont drink wl drive heheheh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...