Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Jumaat, 31 Disember 2010

Balik ke UTHM ku sayang..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..


cuti semester dah hampir habis..
tinggal 2 hari je lagi..
hari isnin dah start kelas..
tak sabar dah ni nak belajar..
semangat berkobar giler2..hahahaha..
esok pagi akan balik ke UTHM kat Parit Raja kat Batu Pahat kat Johor..
perasaan malas nak balik ada lagi ni..
bukan sebab nak cuti lagi..
tapi disebabkan malas nak drive time hujan ni..
sejuk duk dalam aircond..
mulut berasap macam duk kat negara mat saleh..hahaha..
doakan selamat sampai ye..
selamat malam semua..

9 comments:

Bulan berkata...

ehee..happy new year.
semoga selamat sampai ;)

Mohd Firdaus berkata...

thanks bulan..

kAziShA berkata...

kawan saya student degree kat uthm tu, baru nak start praktikal kat skolah kelate isnin ni..hehe..


Happy New Year yup ^____^

TunTeja berkata...

semoga selamat sampai.amin :)
salam tahun baru!

Mohd Firdaus berkata...

thanks..

amny.. berkata...

uthm??
seronok g sne taun pas..
program ngn dto hisyamuddin ari 2..;)

+dieabella+ berkata...

drive sorg2 ke?jgn lupe bace doa naek kenderaan...=)

k e l u a r g a k a m i berkata...

selamat tahun baru ;)

Seri Bahasa berkata...

belajar rajin2, jadi harapan bangsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...