Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Isnin, 6 Disember 2010

bloglarian???




blog larian?
ditag oleh Bella :)
utk masok blog larian ni :)
sebenanye ape blog larian tu?
ha..meh klik sinie..Blog Larian :)
korunk gak bley tngok kat sinie..:)


ni slogannya.
saya suka berblogwalking kerana untuk menambah rakan-rakan dan meng-up-kan traffic blog yang lengang ni disamping tiada kerja yang nak wat..
nak tag :


Juz ade 6 syarat je nk join ni

1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/ [DONE]

2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)[DONE]

3)  Follow  Bloglarian[DONE]

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan[DONE]

5)  sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment[DONE]

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini...[DONE]
THEN

7)  peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..

8)  tiada tarikh tutup buat masa ini

12 comments:

A.D.A.M. berkata...

Thank youuu! :)

Mohd Firdaus berkata...

welcome..

Bulan berkata...

thanks fir..nati bulan wat k.ehe

cik yanie berkata...

hehe..
ok2..
nnti sy wat ea..

Mohd Firdaus berkata...

ok2..

geekz36 berkata...

jom reramai support BlogLarian !

sarah mardhiah berkata...

blog larian!!..=)

suka_haha berkata...

ooo..

jemput ke sini ye

syafiQah berkata...

memang berkesan !

Lelaki Ini berkata...

besh2!
selamat berblogwalking!

rabiatul berkata...

Salam perkenalan dari atul :)
Jemput singgah bl0g atul ^_^

wan nurul hezrina abd halim berkata...

salam perkenalan dr mummy..n sesamelah kite join blog larian.i follow u ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...