Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Rabu, 1 Disember 2010

Genap sebulan..

hari ni genap sebulan usia blog aku ni..
terima kasih kepada semua yang menyokong n yang jadi follower..
teruskan menyokong n singgah2 la selalu ye..
blog ni memang tak best macam yang orang lain punye..
sebab tuan blog ni simple je..
wat ape2 pun benda yang simple je..hehehe
ok2..cukup2..
tak leh tulis panjang2 lg ni..
nak kena g study dulu..
esok ada exam lagi..
exam matematik..
my feveret subjek..hehehe..
subjek memang feveret tapi dapat carry mark hampeh..
rendah giler..
selamat study untuk diri sendiri dan sesiapa sahaja yang tengah study..
assalamualaikum..
gelagat bakal cikgu lepas jawab exam..hahahaha..


10 comments:

waRDah @ QiQi berkata...

wahhhh.. dah sebulan.. tahniah ye.. :D

cik yanie berkata...

hebat tol cikgu2 nie (^_^)

Aefa Aerisya berkata...

aefa suka math jugak ^_^

♥ eyka elisha ♥ berkata...

congrats2! ^__^
bru sbulan tp followers da rmai..
keep it up dude.. =D

Bella berkata...

dlm longkan? da xde tmpat yg lbey luas siket slaen dlm longkang ke nk b'gmbar? esh2..:P

Mohd Firdaus berkata...

tq semua..

zureen berkata...

ehh.. jap-jap.. bakal cikgu? IPG eh?

Mohd Firdaus berkata...

aah tp bkn ipg..kt uthm..pendidikan teknik n vokasional..

ordinary89art berkata...

tahniah..cepat meningkat follower eyhh

Mohd Firdaus berkata...

tq2..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...