Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Ahad, 12 Disember 2010

kem pemantapan jati diri

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..
hari ni aku tak leh nak blogwalking..
ni jap lagi kena g basuh otak pulak..
 dari pagi sampai malam..
pastu sambung esok pulak..
 ingatkan kem ape..
rupa2nya kem biro tata negara..
 hampir2 bersih dah otak aku ni..hehehe..
 ok semua bertemu malam ni sekiranya otak ku masih ok..
hehehehehe..
 biro tata negara memang best sangat2..
sesuai sangat dengan aku yang tak suke dengar cramah..
hahahahaha..


5 comments:

etuza berkata...

Salam..
Haha jaga keselamatan diri..dengar2 jugalah ceramah tu ya..boleh buat n3 dalam blog..mana tahu bagus ceramahnya..

nur intan hazirah berkata...

salam ziarah sambil follow....btn asas mmg xbest sbb byk cermh but ok la pd xder hihihihi :) tc

kiwi berkata...

btn? wawawa..kiwi pn akn pergi tp xtahu lagi bila..nnt boley share pglmn :)

Juaini Jamaludin berkata...

gila lah juliet pergi camp ni bulan 6 lepas, rasa macam nak gila dah. asyik asyik ceramah je. :P semoga berjaya!

aNnE berkata...

baguslah.boleh jadi generasi terbaik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...