Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Khamis, 9 Disember 2010

khas untuk anda semua..(baik korang tengok sebelum terlambat)

video ni aku ambik kat fb..
ade member yang post..
ni khas untuk member2 blog pulak..
sila dengar ye..
tak lama pun..2 minit 59 saat je..
aku upload video ni hanya untuk dijadikan nasihat kepada kita semua..
takde niat nak mengaibkan sape2..
just jadikan pedoman..
yang terase hati tengok video ni aku minta maaf banyak2..
yang baik jadikan teladan dan yang buruk jadikan sempadan..
enjoy it..
video

25 comments:

Mujahadah berkata...

semoga dijauhkan keturunan kita dari kehinaan ini

Mohd Firdaus berkata...

amin..

Luffy berkata...

nice one...keep blogging...^^

Mohd Firdaus berkata...

tq luffy..

Saiedah Syamielah berkata...

waa...best2..^^
semoga dibukakan pintu hidayah
kepada sesiapa yang melakukannya..
dan dibukakan hati untuk berubah..
insyaallah..

Bulan berkata...

Mintak jauh la kite semua
nice entri fir

Mohd Firdaus berkata...

tq saiedah n bulan..

♥::NoRuLe FeRuZ ♛ berkata...

wargh entry yg bg pengajaran..

A.D.A.M. berkata...

Rasa macam cute je video ni. :)

Tp attitude tu, sungguhla tak cute. huhu.

Mohd Firdaus berkata...

mmg x cute sgt2 attitude tu..hehehe..tq semua sudi singgah..

FasiHaH SupiaN berkata...

bukben lambat la...xley tgk..aiiisyy :(

zureen berkata...

nice!

iszieylyanziy berkata...

semoga dijauhkan dari ni

+dieabella+ berkata...

mintak djauhkan..amin...=)

Lianna Umar berkata...

Terkesan melihat video ini,moga kita dilindungi olehnya dr perkara yg sia2..amin..

Belalang Hijau berkata...

terima kasih bro sebab tlg igt mengingati sesama kita...

abid_PM berkata...

Sangat mendalam.

Sama2 kita kena ubah sikap tahun baru ini :)

Mohd Firdaus berkata...

tq semua..

khaiyisah husna berkata...

insaf. moga2 dijauhkan Allah...

nice video :)

Mohd Firdaus berkata...

tq khaiyisah husna..

♥ fara myra ♥ berkata...

insaf insaf. huhu!

Cempakamelati berkata...

Cara teguran dan nasihat yang baik.

Ain Zulaikha berkata...

nauzubillah.. harap2 di jauhkan.. bagus benda ni share kat fb n blog..

A.D.A.M. berkata...

tu la. haiz.

A-5th berkata...

wow...antare pantun hebat spanjang zaman...like gile...amat berhikmah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...