Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Sabtu, 25 Disember 2010

my love...

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

ni la my love..hahaha..
cantik x..hehehe..
nama dia BenQ joybook S32 Series..
dah 2tahun lebih aku guna..
masih tip top..
pernah format sekali je sejak dibeli..
tu pun sebab OS asal guna linux..
lepas beli terus format sebab tak pandai guna linux..
sekarang guna OS window vista home premium..
RAM dah upgrade jadi 3gb..
harddisk cuma 160gb..
masa tu harga ni RM2299..
sekarang tak tahu la berape..
rasanye harga tak jatuh..
yang paling dibangga apabila tengok laptop kawan2 yang lain brand asyik kena format je..
my love masih tiptop walaupun tak format n anti virus macam 'hidup segan mati tak mahu'..
memang berbaloi sangat2 la beli ni..

ni dekstop bckground..
yeah..you'll never walk alone..
i'm a liverpool fan..hehehe...
siap ade jadual game liverpool lagi ni..
hahahahaha...
tahun ni macam tahun lepas..
prestasi liverpool tak memuaskan..
aku tak berape nak suka manager baru ni..roy hodgson..
duk mengarut pasal liverpool pulak..
sambung balik pasal my love..
lasaknya memang tahan lasak..
bentuknya memang menawan..
perfomance nye memang high..
dalam kelas aku sorang je yang pakai model ni..
dulu aku beli pun sebab taknak sama nga orang lain..
aku rasa kat malaysia ni tak ramai yang guna model ni..
ada tak geng2 bloggers yang guna..
apa2 pun thanks to my love sebab layanan mu yang tiptop..

cukup la setakat ni memperkenalkan my love..
sekian terima kasih..

17 comments:

Bella berkata...

putih bersih love daus tu kan?

Mohd Firdaus berkata...

putih tu cantik kn bella..hehehe

yEon_chi berkata...

mmg lawa love ko daus..
kiut jgk sbb kaler putih

Mohd Firdaus berkata...

hahaha..tq yeon chi..

DanieL AdiE berkata...

love da color..putih!
cool je..

bdw, 1st time here...


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/contest-nak-menang-header-dan-blog.html

Mohd Firdaus berkata...

tq daniel..

Seri Bahasa berkata...

putih memang cute...tp harga tu...mak oii mahal.

Mohd Firdaus berkata...

beli ni time keje dlu..so harga xde mslah la..klu bli time blaja mmg ade mslah..hehehe

Cikgu Hafiz berkata...

hidup segan mati x mau....
aku mcm penah dgr ayat ni dr mulut mejah..haha

Mohd Firdaus berkata...

ni peribahasa melayu la...hehe

Mazni Maisya berkata...

yess..ingat time buat flash kat kelas.
org buat flash, kita main ym n fb.. ptutla dapat A. thanx to kakak benq dan abg acer aku. hahaha

hasrul hassan berkata...

Salam .. benda lama lebih tahan lama ... skang ni benda baru nak kena ada 'pendamping' baru leh tahan.

http://hasrulhassan.blogspot.com

❤ Cik Ain ❤ berkata...

smart... kecik je eh gig die. tp ok je kot.

Mohd Firdaus berkata...

tq2..

afzan berkata...

come on roy, please give it a go. u not suit to liverpool. aku dah penat tgk aksi menggosok dagu.

Mohd Firdaus berkata...

hahaha..rmai fan yg sruh ambik bernitez blk..

bungakuning . berkata...

suka kaler putih . hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...