Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Ahad, 2 Januari 2011

Esok bermula la kuliah..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

esok bermula la kuliah untuk tahun 3 semester 2..
malasnya nak bangu awal pagi..
jadual sem ni amat la tak best..
banyak kelas pagi..
malasnya la nak bangun pagi2 ni..hehehe..
sem ni tak seteruk sem lepas..
sem lepas ambik 20jam kredit..
sem ni 18 jam kredit je..
harap2 la boleh score sebanyak2nya..hehehe..
malam ni dah kena start tidur awal..
 kalau tak terlewat la g kelas esok..
kawan2 semua jom tidur awal malam ni..
esok boleh bangun awal..hehehe..
ni jadual sem ni..agak padat jugak la..

sekian sahaja untuk kali ni..
wasalam..

9 comments:

myhatiku berkata...

selamat berkuliah..jgn mls2..aha

Cik Itam berkata...

selamat masuk kelas tuk sem baru ni
waaaaaaa
padat giler jadual...
mmg jauh beza ngan kiteorg kat sini,

Amna.Qadeeja berkata...

hehhe gud luck utk smester bwu ! awlnyer u kamu start kuliah heee ;D

iszieylyanziy berkata...

yuk,,kuliah,,hahaha

toyolkiut berkata...

berkuliah sebaik-baiknya..
moga cemerlang thn ni..

cik-terompah berkata...

sama!!! malas!!

amirah berkata...

aku pon da start kuliah hari ni.intro aje, tapi agak scary....wakaka

amny.. berkata...

hahaha..
mjurlaa bwu abes spmm.
menganggur kt umah laaa...
xde r sbuk nk ke class da skunk..;)

Kamil ace berkata...

klas aku x pack, hahaha
tp, bnyk kosong tgh2 tu x bes..adess

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...