Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Jumaat, 7 Januari 2011

Hari minggu yang membosankan..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

setiap kali hari minggu memang membosankan..
ditambah lagi dengan keadaan kewangan yang tak stabil lagi..
nak kuar jalan2 pun jadi malas..
bila la ptptn nak masuk ni..
hari ni duk depan laptop je la kejenya..
orang lain dah keluar jalan2..
kalau ada kelas hari ni kan best..
tak la boring sangat..
belajar lagi best dari cuti..
sape suka belajar angkat tangan..hehehe..

13 comments:

misSbLurRy berkata...

saya suke...even kosong je dlm kelas....
agaagagagag...
yurp2 benci duduk sesaja x buat pape...ngeh...rasa loser

diba berkata...

xpe..xdr duit ni rhat2 kit..hee

Bulan berkata...

kalo kuar duit byk bes.
duk umah je fir.ehee

IZBΞTΛ berkata...

angkat jari je.!
HAHA, sebab, kalau dah kat sekolah tertunggu tunggu, bila la nak cuti,
tapi bila dah cuti, tertunggu tunggu pulak bila nak sekolah.!

~naddy~ berkata...

takpe..xkuar pon. klu kuar lg byk duit kuar...hehe!
contohnya sy le...:(

HonEyBuNNy berkata...

sama r...bohhhsan jugak...duk bilik jer n datink dgn lappy..heheh

hanaahmad berkata...

rindu giler zaman belajar.

amirah berkata...

masalah yg sama. ptptn i miss u meyh

Aliesya♥Amani berkata...

jom kuar ng sy cikgu!!!eheheheh

Mohd Firdaus berkata...

jom3x..hehe

Mohd Firdaus berkata...

time kasih semua..

::ienafazlyna:: berkata...

memang pun kdg2 kerja @ study lagi best dr duk umah

.::nany dingding::. berkata...

blaja xbest..practical best =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...