Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Jumaat, 7 Januari 2011

Penangan Futsal..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

apa khabar semua kawan2..
harap2 la semua ok..
kalau yang tak sihat tu jangan lupa makan ubat..


malam tu main futsal 2 jam..
balik rumah tu kuku je sakit2..
kuku dah nak out of services..
pagi keesokkan tu baru la terasa penangan futsal yang betul2..
otot jadi keras..
sakit dari betis sampai paha..
pinggang ada la jugak sikit2..
nak jalan pun susah..
jalan g kelas pun tak betul..
naik tangga macam nak merangkak..
biasa g kelas jalan laju2 tinggalkan member2 kat belakang..
sekarang ni kena tinggal pulak kat belakang jauh2..
sampai sekarang pun tak ok lagi ni..
camni la jadinya kalau dah lama tak main..
masa cuti kat kampung pun duk depan laptop je..
takde buat keje berat apa2..
lepas dah ok ni mesti dapat main 3jam tanpa sakit dah lepas tu..hehehe..

sekian sahaja untuk kali ni..
wasalam..

5 comments:

Shino berkata...

klu da lme x brsukan, besenye akn jd g2 la...ak pun g2 gk...punye la skt, x tau nk ckp pe da...

Mohd Firdaus berkata...

aah..dh 2bulan x main..lma sgt..

iszieylyanziy berkata...

tu la,,lme sgt tggal futsal,,hehe,,is rndu nak main volley lah,,

Zaiya berkata...

kesian....

iwan_dextrous berkata...

hihihi..kne jge r stamina sume..sebelum men warm up dlu.pling tidak pun duk kt blik wat bangkit tubi..


Dextrous cyber life

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...