Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Selasa, 18 Januari 2011

Roberto Carlos goal..

 Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Musim bola sepak Brazil bermula dengan gol menarik daripada sepakan sudut bekas pemain pertahanan negara itu dan Real Madrid, Roberto Carlos, kelmarin. 
Jaringan Carlos dikenali sebagai gol Olimpik di Amerika Selatan membantu Corinthians menewaskan Portuguesa 2-0 pada minggu pembukaan Kejohanan Paulista.
Pemain berusia 37 tahun mengambil kesempatan kelekaan penjaga gol lawan, Weverton yang sibuk menyusun barisan pertahanan untuk merembat bola daripada sepakan sudut pada minit ke-20. - Reuters
 
gol Roberto Carlos ni memang cun la..
tak ramai yang boleh score camni..
jom layan video kat bawah ni..
video

7 comments:

Abhamz berkata...

salam, saya jugak minat dengan cara permainan roberto carlos ni..

Mohd Firdaus berkata...

wasalam..roberto carlos pakar freekick terbaik dunia..

aleen aiden berkata...

wuuu,klo da msuk bab bola.memang alin surender la..huhuh

sukahaha berkata...

macam tu pun boleh gol hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

amny.. berkata...

hebat btol juruhebah nii.
ahhahaha
tbe2 je...
(^_____________^)

areripe berkata...

dia punya teknik sepk jarang orang buat untuk shoot, sebab selalunya guna untuk cross or passing..
kalau tak dia tak main real madrid la..

im already followed your blog!
and if u think my blog interesting, u can do the same thing!
And don't fprget to leave comment about my post.

Harus Baca: AMD VS Intel

Tanpa Nama berkata...

I love tengokroda.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...