Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Ahad, 9 Januari 2011

Teman-teman kesunyianku..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

ini pun teman2 ku jugak..hehehe..
 kucing vs tupai..sama besar je..

 kucing rumahku bertelur..ni tengah mengeram telur..hehehe

kasih ibu..hehe

total semua ada 7 ekor kucing kat rumah aku ni..
yang kecik ada 5, besar ada 2..
best jugak ada kucing ni..
ada la teman time takde sape kat rumah..
tak la boring sangat..hehe..

ok sekian wasalam..

18 comments:

yuhainienayusof berkata...

wah! comeynye kucing2 tu..nk satu bleh~ hehe =)

Mohd Firdaus berkata...

nak ke??mari la ambik..hehe

SyedGraphiX berkata...

haha..igtkan btlur btul la td.. xD

jom bace http://syedgraphix.blogspot.com/2011/01/perkara-yang-ditakuti-ketika-memandu.html

Daniela berkata...

huhu kucin saya skrg giler sbb dia tade kawan =(

Mohd Firdaus berkata...

syed - tlg jaga telur..hehe

daniela - mri la ambik cni sekor wat kwn..

misz sheyla berkata...

makk aih..yg betelur 2 xleh bla...hahahahhaa

visit

nurul cHempaka berkata...

fuyooo!!!hahaha..ko amik telor ayam n latak dlm kotak kah?haha...

Bulan berkata...

wahh..kucim!
suke2!

analia buyani berkata...

wahhh comel!!!
sy pun ade jugak 5 ekor anak kcing yg comel2..hehe

aqeyLs berkata...

hahah.. comel je! like:)

ieMa ackLes berkata...

betul2, kucing adlah peneman setia kt umah,,

rara berkata...

alala comeynye kucing2 tu :)

Nur Mudrikah berkata...

ni mesti kes peminat setia kucing gak ni.. hah kcing kat umah ada 6 je..5 ekor tu kecik lagi..hihi

+dieabella+ berkata...

kucing aku lg comey...hehehe

AlfiEean WaRsi berkata...

wah...comel2 anak2 mr firdaus...
kucing aku pun baru branak 8...ader masa nti kita jodohkan...haha

NuNu BeBeH berkata...

Alololo..
Meeoowww..
meh cni meh..
Like TUAH!!
http://www.facebook.com/pages/TuAh/133586583365003

Rafina Mimi Zairul Murni berkata...

akak pun ada kucing gak :) hehe

Mohd Firdaus berkata...

nk anak kucing akak sekor..kucing rumah ni dh kna langgar sekor..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...