Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Sabtu, 26 Februari 2011

Ahad oh Ahad....

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..


hari ahad sudah tiba lgi..
seperti biasa kesibukkan menjelma setibanya hari ahad..
start sekarang sampai awal bulan 4 hujung minggu memang sibuk..
penuh program dan projek2 besar..
orang lain hari ahad untuk bersuka ria dan relex2..
aku pulak hari ahad untuk buat keje2 yang sepatutnya buat hari isnin - jumaat..
tapi nak buat macam mana..
semester ni agak kelam kabut sikit..
hari ni akan menghadiri 2 meeting..
pagi dan malam..
asigment2 yang lain ditinggalkan dulu..
malam sebelum hantar baru buat..
sekarang ni sibukkan diri dengan projek2 besar dulu..
yang projek kecil tu akan diusahakan kemudian..
jangan merajuk ye projek kecil..
anda akan dilayan lambat lagi..hahahaha..

ape lagi..
kawan2 jom g meeting..
dah hampir lewat ni..
kawan2 ada lagi yang tak bangun ni..
ok sekian sahaja untuk kali ni..
wasalam..

Sabtu, 19 Februari 2011

oh tidak!!!!!!!

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Alhamdulillah masih diberi kekuatan untuk meng update blog ni..
agak lama jugak la tak update blog ni..
disebabkan kesibukkan yang teramat sangat..
dan juga keserabutan yang terlampau tinggi..


serabut duk fikit pasal projek sarjana muda dan program yang bermasalah..
kajian so sial projek sakit mental..
campur sekali nga asigmen yang banyak giler 
dan presentation yang tak habis2..
kadang2 tengah serabut ni terfikir jugak untuk berhenti je..
tapi difikirkan masak2 tak leh pulak buat keputusan macam tu..
tu keputusan orang yang kalah..
sedangkan aku tak mahu kalah..
lagi pun perjuangan mesti diteruskan walau apa pun halangannya..
so teruskan la belajar sampai habis ni..
kalau boleh sambung lagi sampai master..
belajar sampai mati la katakan..hehehe..
ok sekian sahaja untuk kali ni..
wasalam..


Ahad, 6 Februari 2011

Chelsea 0 vs 1 Liverpool - Liverpool win ruins Torres debut

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

gamat seketika kedai mamak tadi..
game yang tersangat2 ditunggu..
walaupun Chelsea menguasai game tadi tapi Liverpool tetap menang..hehe..
selepas arsenal seri & man u kalah semalam..
hari ni chelsea pulak jadi mangsa..
ni dah boleh tido dengan tenang..hehehe..
man of the match game ni aku pilih Carragher
tengok la video kat bawah ni khas untuk korang..hehe..

video
Agger vs Torres

video
Raul Meireles goal vs Chelsea

Sabtu, 5 Februari 2011

I never kissed the Liverpool badge - Torres..

Fernando Torres cakap..

"I never kissed the Liverpool badge," he said. "Never. No. Kissed the badge? No. I never did. I never did when I was at Atletico Madrid, and I love Atletico, my former club.
"I see some players doing that when they join a club but the romance in football has gone. It's a different thing now. People are coming and leaving. When you are joining a club you want to do the best for yourself and that club and that's all.
"Some people like to kiss the badge. They can do it. I only want to score goals and do my job and achieve all the targets the team has.
"When I was born in Madrid I was not a Liverpool fan or a Chelsea fan. I was only an Atletico Madrid fan. I still am. Maybe it's the only badge I will kiss if I have to kiss one."

tapi gambar ni..
 

ke bukan Torres ni??hehehe

Rabu, 2 Februari 2011

Liverpool vs Stoke City. (2-0)

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Liverpool menang lagi..
menang kali ke 3 berturut2 dibawah King Kenny..
kali ni menang lawan stoke city kat anfield..
menang 2-0 hasil jaringan Meireles dan Suarez..
gol dijaringkan pada minit 47 dan 79..
banyak jugak la peluang yang terhidang..
namun ketangkasan GK stoke berjaya menyelamatkan percubaan Johnson & Kuyt pada 1st half..

kali ni liverpool main dengan formasi yang jarang diguna..
Agger,Skrtel,Kyrgiakos bergandingan untuk centre back..
kelly n johnson masing left & right back dan ditugaskan untuk up lagi atas dari biasa kali ni..
midfield Gerrard,Aurelio & Lucas..
manakala Kuyt bergandingan dengan Meireles dibahagian serangan..
Suarez masuk menggantikan Aurelio pada minit 63..
dan Shelvey masuk menggantikan Meireles pada minit 75..

Overall aku tengok game ni ok..
cuma defender ada terlepas dan passing teruk jugak la dikalangan player2..
1st half tu sebelum minit ke 30 aku rasa macam takleh menang je..
nasib baik la 2nd half kembali bangkit untuk menjaringkan 2 gol..
berbaloi la bangun pukul 4 pagi tengok game ni..
walaupun mengantuk aku tahan jugak..
ni baru nak sambung tido balik..
bangun untuk makan tengah hari je nanti..hehe..


nanti hari ahad jangan lupa saksikan chelshit vs Liverpool..
kita sama2 meriahkan suasana..
sekian wasalam..

Selasa, 1 Februari 2011

Good bye Ryan Babel & Fernando Torres.. Welcome Luis Suarez & Andy Carroll

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Transfer window dah tutup..
yang lama pergi, yang baru datang..
Liverpool kehilangan Babel n Torres..
tapi diceriakan dengan kehadiran Suarez n Carroll..
ops lupa pulak ayam tambatan Hodgson, Konchesky dah di loan kan ke Nottingham Forest..
tak kisah la Torres dah pindah pun..
player lain ramai lagi yang power..
yang penting kapten Steven Gerrard masih ada..
lagi pun 2 striker baru ni tak kurang hebatnya dibandingkan dengan Torres..
semuanya sudah bersiap untuk menggegar gawang lawan..

ape2 pun game ahad ni yang paling ditunggu2..
Chelsea vs Liverpool..
nak tengok sejauh mana Torres bermain untuk Chelsea lawan Liverpool..
kalau sebelum ni Torres cemerlang main untuk Liverpool masa lawan Chelsea..
game ahad ni kita tengok je la camne..
mungkin juga Torres tak akan main sebab Chelsea taknak bagi moral Torres jatuh..
tunggu je la nanti..

kita tengok game awal pagi esok lawan Stoke City dulu..
mungkin Suarez akan diturunkan..
Carroll masih lagi cedera..
takleh main lagi..
barisan kemungkinan masih sama kecuali Torres ganti dengan Suarez..
 No 7 : Luis Suarez

No 9 : Andy Carroll

 sedikit info tentang striker baru ni..

 korang bila lagi nak bakar baju Traitor Torres???

 sebab ni la Torres ke Chelsea..hehe

good bye Babel..YNWA..

Traitor Torres..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...