Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Selasa, 1 Februari 2011

Good bye Ryan Babel & Fernando Torres.. Welcome Luis Suarez & Andy Carroll

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Transfer window dah tutup..
yang lama pergi, yang baru datang..
Liverpool kehilangan Babel n Torres..
tapi diceriakan dengan kehadiran Suarez n Carroll..
ops lupa pulak ayam tambatan Hodgson, Konchesky dah di loan kan ke Nottingham Forest..
tak kisah la Torres dah pindah pun..
player lain ramai lagi yang power..
yang penting kapten Steven Gerrard masih ada..
lagi pun 2 striker baru ni tak kurang hebatnya dibandingkan dengan Torres..
semuanya sudah bersiap untuk menggegar gawang lawan..

ape2 pun game ahad ni yang paling ditunggu2..
Chelsea vs Liverpool..
nak tengok sejauh mana Torres bermain untuk Chelsea lawan Liverpool..
kalau sebelum ni Torres cemerlang main untuk Liverpool masa lawan Chelsea..
game ahad ni kita tengok je la camne..
mungkin juga Torres tak akan main sebab Chelsea taknak bagi moral Torres jatuh..
tunggu je la nanti..

kita tengok game awal pagi esok lawan Stoke City dulu..
mungkin Suarez akan diturunkan..
Carroll masih lagi cedera..
takleh main lagi..
barisan kemungkinan masih sama kecuali Torres ganti dengan Suarez..
 No 7 : Luis Suarez

No 9 : Andy Carroll

 sedikit info tentang striker baru ni..

 korang bila lagi nak bakar baju Traitor Torres???

 sebab ni la Torres ke Chelsea..hehe

good bye Babel..YNWA..

Traitor Torres..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...