Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Rabu, 2 Februari 2011

Liverpool vs Stoke City. (2-0)

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Liverpool menang lagi..
menang kali ke 3 berturut2 dibawah King Kenny..
kali ni menang lawan stoke city kat anfield..
menang 2-0 hasil jaringan Meireles dan Suarez..
gol dijaringkan pada minit 47 dan 79..
banyak jugak la peluang yang terhidang..
namun ketangkasan GK stoke berjaya menyelamatkan percubaan Johnson & Kuyt pada 1st half..

kali ni liverpool main dengan formasi yang jarang diguna..
Agger,Skrtel,Kyrgiakos bergandingan untuk centre back..
kelly n johnson masing left & right back dan ditugaskan untuk up lagi atas dari biasa kali ni..
midfield Gerrard,Aurelio & Lucas..
manakala Kuyt bergandingan dengan Meireles dibahagian serangan..
Suarez masuk menggantikan Aurelio pada minit 63..
dan Shelvey masuk menggantikan Meireles pada minit 75..

Overall aku tengok game ni ok..
cuma defender ada terlepas dan passing teruk jugak la dikalangan player2..
1st half tu sebelum minit ke 30 aku rasa macam takleh menang je..
nasib baik la 2nd half kembali bangkit untuk menjaringkan 2 gol..
berbaloi la bangun pukul 4 pagi tengok game ni..
walaupun mengantuk aku tahan jugak..
ni baru nak sambung tido balik..
bangun untuk makan tengah hari je nanti..hehe..


nanti hari ahad jangan lupa saksikan chelshit vs Liverpool..
kita sama2 meriahkan suasana..
sekian wasalam..

1 comments:

Mohamadazhan hjDesa berkata...

liverpool kurang melahirkan bakat2 muda macam dulu da zaman owen dlu...rugi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...