Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Sabtu, 19 Februari 2011

oh tidak!!!!!!!

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Alhamdulillah masih diberi kekuatan untuk meng update blog ni..
agak lama jugak la tak update blog ni..
disebabkan kesibukkan yang teramat sangat..
dan juga keserabutan yang terlampau tinggi..


serabut duk fikit pasal projek sarjana muda dan program yang bermasalah..
kajian so sial projek sakit mental..
campur sekali nga asigmen yang banyak giler 
dan presentation yang tak habis2..
kadang2 tengah serabut ni terfikir jugak untuk berhenti je..
tapi difikirkan masak2 tak leh pulak buat keputusan macam tu..
tu keputusan orang yang kalah..
sedangkan aku tak mahu kalah..
lagi pun perjuangan mesti diteruskan walau apa pun halangannya..
so teruskan la belajar sampai habis ni..
kalau boleh sambung lagi sampai master..
belajar sampai mati la katakan..hehehe..
ok sekian sahaja untuk kali ni..
wasalam..


6 comments:

ijam ismail berkata...

jgn putus asa...
chayokkkkkk...
hehe..
=)

Mohd Firdaus berkata...

thanks ijam..

Bulan berkata...

rileks suda.ahakss

norafmi berkata...

~semoga dipermudahkan segala urusanmu wahai teman~

Entry Terkini : Peraduan "Aku Ada Impian" [ Jadikan Impian kepada ...

chii berkata...

idup harus diteruskan..
eh silap..stadi harus diteruskan..rugi if wat separuh jln..lgpun kejap je lg..insya Allah blehe punya :)

go go ckgu :D

Shah Alam Dude berkata...

PSM= penyelesai segala masalah.
good luck dude!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...