Nuffnang ads

Nuffnang ads..klik je..tak kena bayar pun..

Rabu, 6 Julai 2011

Not For Sale..


ni boring punya pasal la ni..
nak mengarang idea tak sampai lagi..hehehe..
nah ambi la gambar tangga dunhill ni..
ni bukan iklan nak suruh isap rokok..
ni iklan nak suruh BERHENTI ROKOK..
xde faedah pun isap benda ni..
satu peringatan kepada diri sendiri..hehehe..
kalau ada tips2 berhenti rokok harap boleh kongsi..
nak berhenti tapi susah..
cari kat goggle pulak byk yg guna produk..
ade mcm2 cara tp dah try dan x berhenti jugak..hehehe..

12 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

sindir ye? hahahaha


Kasi wangi sket!

Mohd Firdaus berkata...

hahaha..mne ade perli..

i am S!L4H.. berkata...

nk naik tangge tu. kehkeh

CintaKhadijah berkata...

berhenti merokok memerlukan motivasi diri yang tinggi.:)

Fathiah Hamim berkata...

memang takda pekdah pun isap rokok

Rafidah Farhana berkata...

Pelan-pelan kayuh, nanti berhenti juga. Jangan terlambat berhenti pula.

MaMa AiNi berkata...

salam kenal dr mama...biasalah...memang sukar nak berhenti dgn rokok ni..cuba perlahan2..merokok membahayakan kesihatan !!!..adik mama mkn pil dari doc.pakar utk berhenti, dah berjaya..

Mohd Firdaus berkata...

ooo..pakar tu kt mne ade??dia ade klinik ke?

Meck berkata...

pil kat iklan tv tu..niko ape ntah..haha

Hiddy Asri berkata...

Loike..

Anyyss Shuhaimi berkata...

niquotine.. :)

MaMa AiNi berkata...

assalam firdaus..kat farmasi `guardian` pun ada jual Niquitin namanya..ada yg tampal n tablet kemam kat mulut..n kat klinik pun ada juga..sori mama lambat reply komen firdaus ya..insyaallah bolih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...